همه بر اين نظرند اگر پاكستان در اين زمينه كمك و همكاري كند ، تروريسم از بين خواهد رفت .
عبدالرحيم مندوخيل، معاون حزب پشتونخواه عوام ملي و عضو مجلس ملي پاكستان، در رابطه با موضع گيري تند طالبان در برابر دولت و ارتش پاكستان و عدم توافق براي ادامه مذاكره اعلام كرد : تاجاييكه موضوع مربوط به دولت مي شود، دولت تلاش كرده كه مسئله را با تفهيم و گفتگو حل و فصل كند و مخالفان را تشويق كند كه دست از اقدامات تروريستي بردارند اما طالبان اين موضوع را جدي نمي گيرد. لذا دو راه در پيش دارد؛ تفاهم و گفتگو و عمليات نظامي ، چون امنيت بايد به هر نحوي كه شده بر قرار شود .
به اعتقاد وي اگر اكنون دولت تا اين حد در مقابل طالبان از خود انعطاف نشان داده و يا اينكه اجازه دادند كه امروز طالبان امنيت كشور و دولت را به چالش بكشد و قانون اساسي و دموكراسي را قبول نكند، اين نشان از ضعف دولت است و بايد در اين موضوع نهادهاي دولتي جوابگو باشند.
به اعتقاد وي تروريسم در پاكستان در دوران ژنرال ضياء الحق گسترش يافت . ضياء الحق هم در كشور همسايه، افغانستان مداخله كرد و هم در داخل از زور و افراط گرايي استفاده كرد .
وي همچنان تاكيد دارد كه اين وظيفه ي نهادهاي دولتي است كه جلوي تروريستها را بگيرد و انها را وادار كند كه اقدامات تروريستي انجام ندهند .
وي در رابطه با نقش پاكستان در ريشه كن كردن تروريسم نيز افزود : همه بر اين نظرند اگر پاكستان در اين زمينه كمك و همكاري كند ، تروريسم از بين خواهد رفت .
وي در پايان گفت : دولت فعلي پاكستان مي گويد كه اين مسئله را بطور جدي تعقيب مي كند و حل كردن اين مشكل، يك نياز است، در غير اينصورت اين به ضرر همه خواهد بود.