روزگذشته رئیسجمهورغنی، از مجروحین و بیماران داخل بستر در شفاخانههای سردار محمدداوود خان و وزیر محمداکبر خان عیادت کرد.
او عید سعید فطر را نیز به آنها تبریک گفت.
رئیس جمهور کشور ابتدا به شفاخانه سردارمحمدداوود خان رفت و در حالیکه لوی درستیز وزارت دفاع ملی و مسوولین شفاخانه سردار محمدداوود خان وی را همراهی مینمودند، از مجروحین نیروهای امنیتی و دفاعی کشور عیادت و دلجویی بهعمل آورد و با آنان مساعدت نقدی نمود.
رئیس جمهورمحمداشرف غنی به مسوولین شفاخانۀ سردار محمدداوود خان هدایت داد که در زمینۀ تداوی مجروحین از همه امکانات کار گیرند. مسوولین از رسیدگی بهموقع به مجروحین داخل بستر، به رئیسجمهور اطمینان دادند.
مجروحین نیروهای امنیتی و دفاعی از رئیس جمهور کشور بهخاطر توجه و حمایت از این نیروها تشکری کردند و اطمینان دادند که بهخاطر دفاع از وطن و آرامش مردم، حاضرند هرنوع قربانی بدهند.
سپس، رئیس جمهورمحمداشرف غنی به شفاخانۀ وزیرمحمداکبر خان رفت و از مجروحین و مریضان داخل بستر عیادت و دلجویی نموده عید سعید فطر را به آنها تبریک گفت.
حین عیادت رئیس جمهور، داکتران مسوول در خصوص وضعیت صحی مجروحین و مریضان معلومات ارائه کردند. رئیس جمهور بر رسیدگی بهموقع به مجروحین و مریضان تأکید ورزید و مقدار کمک نقدی نیز به مجروحین داخل بستر اعطا کرد.