روزگذشته وزیر احیا و انکشاف دهات از پروژه تحکیم کاری دریای ارغنداب بازدید کرد.
انجنیر نصیر احمد درانی وزیر احیا و انکشاف دهات و هیات همراهش، بر جریان کار پروژه تحکیم کاری دو طرف دریایی ارغنداب ولایت کندهار نظارت نمودند.
پروژه تحکیم کاری دریای ارغنداب برای مردم کندهار به خصوص ولسوالی ارغنداب یک پروژه مهم و حیاتی بوده که در نتیجه تطبیق این پروژه، بیش از 30هزار جریب زمینهای زراعتی و باغهای انار که در تهدید سیلابها قرار داشت، جلوگیری صورت میگیرد. وزیر احیا و انکشاف دهات میگوید که این پروژه در تقویت اقتصاد زراعتی مردم ارغنداب و ولسوالیهای همجوار آن نقش کلیدی دارد. انجنیر نصیر احمد درانی گفت: «کار پروژه تحکیم کاری دو طرف دریای ارغنداب به طول 31کیلومتر توسط برنامه انسجام ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در سال 1394 به هزینه مجموعی 22.3میلیون دالر آغاز گردیده و خوشبختانه اکنون بیش از 80درصد پیشرفت کاری داشته است. این پروژه ضمن این که زمینهای زراعتی و باغهای انار را از تخریبات سیلابها مصوون نگهمی دارد، همچنین باعث تقویت اقتصاد زراعتی و افزایش تولیدات میگردد». گفتنی است که با تکمیل این پروژه بیش از 100هزار جریب زمین زراعتی که در گذشته در نتیجه سرازیرشدن سیلابها تخریب و به زمینهای غیر زراعتی تبدیل شده بود، دوباره به زمینهای بایر تبدیل میشود. وزیر احیا و انکشاف دهات گفت که این پروژه در راستای ایجاد زمینههای اشتغال برای مردم محل نیز موثر بوده و ضمن اینکه بیش از صدهزار تن از این پروژه مستفید میشوند، بیش از 1.5میلیون روزکاری نیز ایجاد میگردد. قرار است پروژه تحکیم کاری دو طرف دریای ارغنداب تا ختم سال مالی 1396 تکمیل و مورد بهره برداری قرار بگیرد.
در این سفر وزیر احیا و انکشاف دهات و تیم همراهش از جریان کار پروژه تحکیم کار دوطرف دریایی ارغنداب ولایت کندهار نیز بازدید و نظارت نمود. پروژه تحکیم کاری دریای ارغنداب برای مردم کندهار به خصوص ولسوالی ارغنداب یک پروژه مهم و حیاتی بوده که در نتیجه تطبیق این پروژه، بیش از 30هزار جریب زمینهای زراعتی و باغهای انار که در تهدید سیلابها قرار داشت، جلوگیری صورت میگیرد. کار پروژه تحکیم کاری دو طرف دریای ارغنداب به طول 31کیلومتر توسط برنامه انسجام ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در سال 1394 به هزینه مجموعی 22.3میلیون دالر آغاز گردیده و خوشبختانه اکنون بیش از 80درصد پیشرفت کاری داشته است. این پروژه ضمن این که زمینهای زراعتی و باغهای انار را از تخریبات سیلابها مصوون نگهمی دارد، همچنین باعث تقویت اقتصاد زراعتی و افزایش تولیدات میگردد.