نیروهای کوماندو همواره حرف آخر را در میدانهای نبرد میزنند، بسیاری این نیروها را سدهایی مستحکم در برابر هراس افگنان می دانند.
رئیس ستاد ارتش در مراسم فراغت بیش از هزار تن از نیروهای کوماندو در کابل اظهارداشت؛ ۴۰ درصد از هراس افگنانی که در برابر ما می جنگند از زندان های ما آزاد شدهاند و کسانی که هراسافگنان را از زندانهای کشور آزاد کردهاند، باید از ملت پوزش بخواهند.
رئیس ستاد ارتش که روز گذشته در مراسم فراغت یکهزار و ۸۰ تن از افسران و سربازان نیروهای کوماندو از فرماندهی عملیات های ویژه ارتش در ریشخور کابل سخن میگفت افزود که نیروهای مسلح افغانستان پشتیبانی جدی حکومتشان را با خود دارند.
قدم شاه شهیم رئیس ستاد ارتش خاطرنشان کرد: “هم اکنون ۴۰ درصد از همین تروریستانی که در برابر ما جنگ می کنند کسانی هستند که از زندان های ما آزاد شده اند.”
وی ادامه داد: “برادران؛ افرادی که در فعالیتهای هراس افگنانه دست داشتند و مردم ما را متضرر ساخته بودند؛ درحالی که باید از مردم افغانستان معذرت خواهی میکردند، اما متأسفانه از زندانهای ما آزاد شدند و کسانی که این کار را کرده باید از ملت معذرت خواهی کنند”.
در ادامه این مراسم بسم الله وزیری فرمانده عملیاتهای ویژه ارتش گفت: “وقتی در کندز کودکان، زنان و پیر ما را کشتند ما هرگز استراحت نکردیم حتی ۱۲ ساعت فرصت کار داشتیم که بوت های خود را تبدیل کنیم اما ما عملیات های خود را ادامه دادیم تا تروریستان را شکست دادیم.”
نیروهای کوماندو همواره حرف آخر را در میدانهای نبرد میزنند، بسیاری این نیروها را سدهایی مستحکم در برابر هراس افگنان می دانند.