احمد ضیا مسعود گفت: با جلوگیری از وارد شدن ادویۀ بی کیفیت باید زندهگی میلیونها تن را از مرگ در کشور نجات داد.
روز گذشته نماینده فوق العاده رئیس جمهور در بخش اصلاحات و حکومت داری خوب در نشست خبری زیر نام غنی سازی مواد غذایی در کابل گفت:
“کار بسیار مهم و بسا بزرگ و ملی است که، باید به آن توجه کرد، زیرا مواد غذایی و ادویه بی کیفیت به زندهگی میلیونها تن در کشور ارتباط دارد. اگر در این زمینه غفلت صورت گیرد، به راستی که ما مسئولیتهای ما را به صورت درست آن انجام ندادهایم.”
آقای مسعود وزارت صحت عامه را بر جلوگیری از واردات مواد خوراکی و ادویه بی کیفیت به افغانستان مسئول میداند و تاکید میورزد، تا هنگامیکه نظارت جدی از بنادر افغانستان صورت نگیرد، واردات مواد خوراکی و ادویه بی کیفیت به کشور ادامه خواهد یافت.