دیده بان حقوق بشر تأکید میکند: جرمنی و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید روند اخراج پناهجویان افغان را متوقف نماید و ببینند که دولت وحدت ملی افغانستان مشکلات مهاجران برگشته از پاکستان و ایران را چگونه حل میکند.
در این هفته 26 پناهجوی افغان از جرمنی که تقاضای پناهندگیشان مورد پذیرش قرار نگرفته بود، اخراج شدند.
بنا بر اظهارات سازمان دیده بان حقوق بشر، پناهجویان به شهری فرستاده شده که به خاطر ناامنی، در هر کوچه و سَرَکهای آن موانعی گذاشته شده و دیپلوماتها با وزرا و دیگر سفرای کشورها از طریق اسکایپ جلسه برگزار مینمایند.
شهر کابل که خانه 4 ملیون افغان است، شاهد حملات انتحاری و انفجارها بوده که در نتیجه آن همیشه مردم عادی قربانی میشوند.
این شهر همچنین میزبان دهها هزار مهاجری است که در یک سال اخیر، به کشور برگشتهاند.
اتحادیه اروپا در آکتُبر سال 2016 عیسوی بر حکومت افغانستان فشار وارد کرد که دهها هزار اتباع خود را که به کشورهای عضو این اتحادیه پناه آوردهاند، دوباره بپذیرد.
توماس جدی میزیر وزیر امور داخله جرمنی انتقال مهاجرانی را که درخواستشان رد شده، ناموجه دانسته و گفته است که طالبان بر دفاتر نمایندگیهای بینالمللی حمله میکنند، نه به افغان های عادی.
سازمان دیدهبان حقوق بشر میگوید، طالبان و دیگر گروههای مسلح مخالف حکومت افغانستان در سال 2016 عیسوی، تجمع کنندگان عمومی، معلمان و شاگردان مکاتب، مراکز مذهبی و کارکنان رسانهها را مورد هدف قرار دادهاند.
در این میان، کمسیون مستقل حقوق بشر افغانستان گفته است که اوضاع برای برگشت افغان های مهاجر از اروپا تا کنون مساعد نیست.
دویچه وله نوشت: دیده بان حقوق بشر تأکید میکند: جرمنی و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید روند اخراج پناهجویان افغان را متوقف نماید و ببینند که دولت وحدت ملی افغانستان مشکلات مهاجران برگشته از پاکستان و ایران را چگونه حل میکند.