دیلی تلگراف در راپوری فاش کرد اردوی انگلیس در پی قدرت گرفتن طالبان و فعالیتهای داعش در افغانستان، در حال پلان عملیاتهای خاص و مخفیانه در کشورمان است.
دیلی تلگراف نوشت: این تصمیم انگلیس پس از آن اتخاذ شد که امریکا نیز چنین پروگرام های نظامی را در افغانستان دارد و این عملیاتها بدون هماهنگی دولت افغانستان و به صورت کاملا سری و مخفیانه انجام میگیرد.
گفته میشود که این عملیاتها برای مدتی نامحدود برنامهریزی و زمان بندی خاصی ندارد و قبلا نگرانیهایی از بابت قدرت گرفتن طالبان و داعش در افغانستان بود اما انگلیس در استراتیژی جدید، قرار نیست دولت افغانستان را در جریان قرار دهد.
ترور رهبران داعش و طالبان در پاکستان و افغانستان از برنامههایی است که قرار است نیروهای خاص انگلیسی آن را انجام دهند و دیلی تلگراف در توضیح اینکه چرا دولت افغانستان و نیروهای امنیتی افغانستان نباید از جزییات این عملیاتها با خبر شوند گفت که به نظر میرسد انگلیس دیگر اعتمادی به ارگانهای دولتی افغانستان ندارد.
انگلیس ظرف 16 سال جنگ افغانستان، نزدیک به 500 کشته داده که نسبت به جنگ عراق، به مراتب بالاتر است و از بین کشورهای مختلف، انگلیس بیش از 50 ملیارد دالر را در کشورمان هزینه کرده است که از نظر مردم انگلیس، دستاورد ملموسی را در بر نداشته است.