به گزارش افغان تلکس به نقل از منابع محلی، صبح امروز چهارشنبه یک عامل انتحاری توسط یک موتر بم گذاری شده خود را در ورودی دفتر سازمان نجات اطفال در منطقه سه شهر جلال آباد منفجر کرد.
سخنگوی والی ننگرهار ضمن تایید این خبر افزود: در پی این حمله جمعی از افراد مسلح وارد این تعمیر شدند و تا کنون یازده نفر زخمی به شفاخانه ها منتقل شده اند.
عطاالله خوگیانی سخنگوی ولایت ننگرهار گفت که این حمله حوالی ساعت ۹ صبح امروز در مقابل دفتر حمایت از اطفال یا سیف ده چلدرن که در مربوطات حوزه سوم امنیتی شهر جلالآباد واقع است، صورت گرفت.
بهگفته آقای خوگیانی در نتیجه این حمله برخی وسایط نقلیه این اداره آتش گرفته و صدای تیراندازی نیز شنیده شدهاست.
عطاالله خوگیانی، گفت که مهاجمان با بهکارگیری از لباس نظامی بر این دفتر حمله کردهاند.
وی گفت، نیروهای امنیتی در ساحه رسیدهاند.
براساس گفتهٔ یک منبع، در این حمله ۸ تن جانهای شان را از دست داده اند و بیشتر از ۲۰ تن دیگر زخمی شده اند.
مسوولیت این حمله انتحاری را گروه تروریستی داعش به عهده گرفته است.
این خبر در حال تکمیل است …