قهرمان سابق کشتی، سرمایهدار کلان و نامزد حزب مخالف دموکراتیک، در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مغولستان به پیروزی رسید.
بتولغا پس از پیروزی گفت: مغولستان به پیروزی رسید. من مستقیما به سراغ حل مشکلات اقتصادی میروم و همان طور که قول دادهام مغولها را از بدهی خلاص میکنم.
بتولغا به جز سابقه ورزش حرفهای، فعالیتهای اقتصادی موفقی نیز داشته است.
او صاحب صنایع غذایی، هوتل، املاک و همچنین یک مجتمع تفریحی با فضایی مشابه دوران چنگیز خان است.
میگومبین انخبولد از حزب حاکم مردم، رقیب بتولغا در دور دوم انتخابات بود.
مغولستان در چند سال اخیر رشد اقتصادی چشمگیری داشته و در سال 2011 با نرخ رشد 17 فیصد تولید ناخالص داخلی، سریعترین رشد اقتصادی جهان را داشت.
اما توگروگ، واحد پول مغولستان، سال گذشته سقوط شدیدی داشت و این کشور برای مقابله با بحران وامهای زیادی گرفته که بدهی دولت را به بالای 20 ملیارد دالر میرساند.
شکوفایی صنعت معدن مغولستان دلیل عمده رشد اقتصادی آن بود. یکی از وعدههای خالتما بتولغا این بوده که با بهرهگیری از منافع صنعت معدن مشکل بدهی را در مغولستان حل کند.
انتظار میرود که نتیجه رسمی انتخابات امروز یکشنبه اعلام شود.