شیخ ‘نبیل قاووق’ معاون شورای اجرایی حزب الله امروز چهارشنبه طی مراسمی در بیروت گفت: تلاش كشورهای بزرگ دنیا برای ایجاد تغییرات در منطقه و سوریه تنها به علت وجود مقاومت، استقامت و ایستادگی آن به وجود آمده است.
معاون شورای اجرایی حزب الله با اشاره به بهبود روند داخلی سوریه اظهار داشت: همه امیدهایی كه سردمداران بزرگ دنیا در سرنگونی نظام سوریه داشتند بر باد رفت و سوریه با استقامت و ایستادگی توانست از مرحله سخت و دشوار بگذرد و رژیم صهیونیسی را سر درگم كند.
قاووق با اظهار تأسف نسبت به عملكرد اعراب در قبال سوریه و حمایت از مخالفان نظام سوریه تأكید كرد: اعراب با تكیه بر پول نفت خود در راستای ایجاد تشنج و ناآرامی و فتنه در منطقه از مخالفان نظام سوریه حمایت می كنند.
وی ادامه داد: باید دید چرا آنها از قضیه فلسطین حمایت نمی كنند و پولهای نفت خود را در بازسازی آثار باقی مانده از حملات دژخیمانه رژیم صهیونیستی علیه غزه صرف نمی كنند.
معاون شورای اجرایی حزب الله تأكید كرد: هنگامی كه آمریكا از معارضه سوریه حمایت می كند و هنگامی كه وزیر خارجه آمریكا سخنگوی رسمی آنها می شود، دیگر باید در كلیه موضع گیری های انقلابات منطقه در سطح منطقه عربی و اسلامی تجدیدنظر كنیم.
قاووق تصریح كرد: با وجود تحولات سریع منطقه، معادله مقاومت همچنان از معادلان سخت و هضم نشدنی منطقه برای رژیم صهیونیستی و آمریكا به شمار می آید.
از سوی دیگر سید ‘هاشم صفی الدین’ رییس شورای اجرایی حزب الله نیز طی سخنانی در جنوب گفت: جامعه مقاومت لبنان از قوی ترین جوامع مستحكم در دنیا می باشد.
وی افزود: جامعه مقاومت لبنان با وجود اینكه در معرض شدیدترین و سخت ترین توطئه های داخلی و خارجی قرار گرفته ولی همچنان پایدار و استوار باقی مانده است.
ایرنا